Steun ons  Lid worden! 

Word lid van Natuurpunt!

Lid zijn van Natuurpunt heeft tal van voordelen. Je draagt natuurlijk jouw steentje bij voor de natuur in Vlaanderen. Samen met meer dan 90.000 gezinnen in Vlaanderen geef je zo een duidelijk signaal dat ook jij natuur belangrijk vindt.

Het lidgeld bedraagt 27 euro per kalenderjaar. Als lid geniet je (onder meer) van de volgende voordelen:

Het welkomstpakket voor nieuwe leden
 • Driemaandelijks Natuur.blad

  Vier maal per jaar ontvang je ons nationaal tijdschrift Natuur.blad , boordevol informatie over de natuur in Vlaanderen. In elk nummer vind je een uitgestippelde wandeling of fietstocht in één van onze natuurgebieden.

 • Lokaal tijdschrift

  De plaatselijke afdeling in je gemeente nodigt je uit om deel te nemen aan haar werking. Je blijft op de hoogte via een lokaal of regionaal contactblad dat minstens 4 x per jaar verschijnt.

 • Gratis activiteiten

  Je kunt - met het hele gezin - gratis deelnemen aan alle geleide wandelingen en fietstochten van Natuurpunt.

 • 10% korting in de Natuurpunt-winkel

  Je geniet 10% ledenkorting bij aankoop van boeken, t-shirts, verrekijkers e.a. in de Natuur.winkel. Bovendien kan je ook met korting winkelen in de filialen van sommige van onze commerciële partners.

 • Fiets- en Wandelgids

  Je ontvangt een leuk welkomstpakket met daarin onder meer onze Fiets- en Wandelgids met ruim 100 uitgestippelde wandelingen en fietsroutes in 33 fraaie natuurgebieden in Vlaanderen en Wallonië. Bij elk wandel- en fietsgebied vind je een handig kaartje en heel wat praktische informatie.

 • Voordelig abonnement op Natuur.focus en/of Natuur.oriolus

  Leergierige leden van Natuurpunt kunnen zich abonneren op twee meer gespecialiseerde tijdschriften. Natuur.oriolus brengt uitgebreide informatie over ornithologie (vogelstudie), terwijl Natuur.focus dieper ingaat op andere aspecten van de natuur en op ervaringen met natuurbeheer.

Lid worden van Natuurpunt

Overtuigd? Hoe gaat dit nu precies in z'n werk? Lees er alles over op onze nationale website (klik hier).

Zie ook:

Steun ons Onze sponsors
Steun ons Vrijwilliger worden
Steun ons Giften en legaten
Steun ons Inschrijven nieuwsbrief