Steun ons  Vrijwilliger worden 

Vrijwilliger... en waarom niet?

Je houdt van de natuur in je streek en je wilt je daar graag voor inzetten? Dat kan bij Natuurpunt Scheldeland.

 • slideshows/vrijwilligerworden/1.jpg

  Foto: Edgard Verhasselt

 • slideshows/vrijwilligerworden/2.jpg

   

 • slideshows/vrijwilligerworden/3.jpg

  Foto: Edgard Verhasselt

 • slideshows/vrijwilligerworden/4.jpg

  Foto: Edgard Verhasselt

 • slideshows/vrijwilligerworden/5.jpg

   

 • slideshows/vrijwilligerworden/6.jpg

   

We hebben enerzijds een vaste kern van vrijwilligers die het bestuur vormen en die elk op hun niveau en met hun eigen interesse meedenken en -werken aan de vereniging. We zijn zeker niet allemaal biologen of ornithologen! Als je graag vanuit je eigen interesse voor onze natuur deel wil uitmaken van het bestuur, geef gerust een seintje aan de voorzitter (zie Contact). Je kan altijd vrijblijvend een van de maandelijkse vergaderingen bijwonen.

Daarnaast zijn er enkele werkgroepen die rond een specifiek thema actief zijn en waar helpende handen en hoofden zeer welkom zijn. Klik op 'Biodiversiteit' voor informatie over de werkgroepen.

Verder zijn we vaak op zoek naar vrijwillige medewerkers die op specifieke activiteiten hun steentje willen bijdragen. Dat kan gaan over wafels bakken op ons ledenfeest, dranken schenken op een publieksevenement, de website beheren, teksten schrijven voor ons ledenblad, foto's nemen voor de website, schadelijke planten verwijderen uit beken en sloten, wilgen knotten, een activiteit mee organiseren, enz. Hard labeur? Niet echt want elke vrijwilliger kan op zijn of haar tempo de vereniging zeer goed ondersteunen!

Benieuwd naar wat Natuurpunt je kan aanbieden? Bel, mail of kom gerust even langs bij onze voorzitter of bij een van de andere bestuursleden (zie Contact).

Zie ook:

Steun ons Onze sponsors
Steun ons Lid worden!
Steun ons Giften en legaten
Steun ons Inschrijven nieuwsbrief